Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
754.205 Ft (593.862 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Eni I-Sint Tech P 5W-30 (205L)

Gyártó: Eni
754.205 Ft (593.862 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Az Eni i-Sint Tech P 5W-30 szintetikus technológiával készült, csökkentett hamutartalmú – Mid SAPS – motorolaj, elsősorban a PSA csoport (Peugeot, Citroen) motorjaihoz. Alkalmazható a gyártói előírások szerint.

TULAJDONSÁGOK:

  • Az Eni I-Sint Tech P 5W-30 (Low SAPS) speciális adalékanyagát arra tervezték és alakították ki, hogy a dízelmotorral szerelt gépkocsiknak a legmagasabb szintű DPFvédelmet biztosítsa a hatékonyság, tartósság és eltömődés elleni védelem szempontjából.
  • A termék kimagasló védelmet nyújt a kopással szemben, biztosítva a motor maximális védelmét a legnehezebb üzemi körülmények között is.
  • Folyási tulajdonságai jelentős üzemanyag fogyasztás és CO2 kibocsátás csökkenést eredményeznek.
  • Az Eni I-Sint Tech P 5W-30 folyási tulajdonságainak köszönhetően a hidegindításoknál gyors körülolajozást biztosít még különösen alacsony hőmérséklet esetén is.
  • A terméket a PSA hivatalosan jóváhagyta a B71 2290 2019-es kiadású szabványa alapján. Speciális formulázásának köszönhetően használata segít csökkenteni vagy enyhíteni az LSPI lehetőségét a motorban. Az LSPI (Low Speed Pre Ignition - alacsony fordulatszámú öngyulladás) egy nemkívánatos, potenciálisan nagyon veszélyes égési esemény, amely hangos kopogó zajjal jár és súlyosabb esetben jelentős motorkárosodást okozhat. (pl. törött dugattyúk, dugattyúgyűrűk, csatlakozórudak és gyújtógyertyák).

SPECIFIKÁCIÓK-JÓVÁHAGYÁSOK:

  • ACEA C2
  • PSA B71 2290 (gyártói jóváhagyás)

A kép csak illusztráció, nem minden esetben fedi a valóságot.

A termék hivatalos leírásáról és gyártói jóváhagyásairól az alábbi dokumetumban olvashat: Letöltés

Viszkozitás 5W-30
Az oldal tetejére