Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

A LubLand Kft. 2013. januárjában alakult, debreceni székhellyel. Kezdetben csak kenőanyag forgalmazással foglalkoztunk, majd termékpalettánk kibővült az üzemanyag, üzemanyag adalék és AdBlue forgalmazásával. Célunk, hogy vevőink egy telefonhívással a fent említett termékek vonatkozásában stabil beszerzési forrást biztosítsunk.

A partnereink érdekei és elégedettsége a legfontosabb számunkra. Minden esetben ügyfél
specifikusan szolgáljuk ki partnereinket, vállalkozásukra szabottan biztosítjuk a legmegfelelőbb terméket és árajánlatot.
Elkötelezettek vagyunk a partnereinkkel való tartós kapcsolatok kiépítésében, az integritás, a párbeszéd, a partnerség és a bizalom alapján, továbbá különösen elszántak vagyunk a környezetvédelem iránt, és úgy véljük, hogy meg kell őrizni az egyensúlyt az ipari műveletek és a
természet között.


Partnereinknek joguk van elvárni a megbízhatóságot, a kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat, valamint a legmagasabb színvonalú szakmai segítséget. Ha nem biztos a kenőanyag kiválasztásában, akkor keressen minket bizalommal és szakmai stábunk segítséget fog nyújtani.

Az oldal tetejére