Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
641.637 Ft (505.226 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Eni Rotra ATF II E (205L)

Gyártó: Eni
641.637 Ft (505.226 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Az Eni Rotra ATF II E a legmodernebb automata sebességváltókban is alkalmazható, teljesen szintetikus kenőolaj. Kifejezetten személy- és haszongépjárművekben történő felhasználásra, rendkívül magas igénybevételű alkalmazásokhoz készült, jelentősen meghosszabbítja a szokásos csereperiódust. Hidraulikus meghajtásokhoz is megfelelő. Alkalmas első feltöltésre és utántöltésre is azokban az automata és hidraulikus sebességváltókban amelyekben a gyártók, a GM DEXRON II E típusú folyadékokat írják elő.

Tulajdonságok:

  • A különlegesen megválasztott szintetikus alapolaj kiugróan jó hőstabilitást biztosít, amely igen magas üzemelési hőmérsékletek esetén is nagy biztonságot nyújt. A gondosan megválasztott formulázás következtében zökkenőmentes és csendes kapcsolást tesz lehetővé és emellett maximális erőátviteli hatásfokot garantál.
  • Az Eni Rotra ATF II E oxidációs stabilitása kiváló, ami minimalizálja a kenőanyag minőség csökkenését. A termék garantálja a kenési rendszerben lévő összes alkatrész tisztaságát, a teljes üzemelési időtartam folyamán. Az acélt, a rezet, és általában a vastartalmú, valamint vasat nem tartalmazó ötvözeteket sem korrodálja. Rozsdagátló tulajdonságú, megakadályozza a rozsdaképződést az automata sebességváltók hidraulikus rendszerében. Habzásgátló képessége minimalizálja a habképződést, ami az olaj keringését és kenőképességét károsan befolyásolná.
  • Az Eni Rotra ATF II E összeférhető az összes automata hajtóművekben használatos tömítő és szigetelőanyaggal. Ez a termék teljes mértékben kompatibilis az ásványi automata sebességváltó olajokkal, így nem okoz semmilyen problémát, ha az ásványi terméket Eni Rotra ATF II E-re cserélik és a korábbi termékből még bármilyen maradvány lenne a sebességváltóban. Az Eni Rotra ATF II E használható azokban a hajtóművekben ahol a gyártó a ZF TE-ML 14C teljesítmény szintet írta elő, illetve megfelel a korábbi ZF TE-ML 16L, 16R szabvány követelményeinek is.

Specifikációk és jóváhagyások:

  • GM DEXRON III H
  • GM DEXRON II E
  • MAN 339 type V2, Z2, Z11
  • MB 236.9
  • VOITH H55.6336.xx
  • ZF TE-ML 14C (szint)
  • ZF TE ML 03D, 04D, 14B, 17C, 20B, 25B (gyártói jóváhagyás)

A kép csak illusztráció, nem minden esetben fedi a valóságot.

A termék hivatalos leírásáról és gyártói jóváhagyásairól az alábbi dokumetumban olvashat: Letöltés

Az oldal tetejére