Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
50.800 Ft (40.000 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Max Energie Premium (5L)

Gyártó: Lubland
50.800 Ft (40.000 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Felhasználás és alkalmazás

Új, prémium minőségű multifunkcionális Max Energie Premium dízel-adalékanyagunkat kifejezetten azzal a céllal dolgoztuk ki, hogy a motortechnológia minden területén (de különösen a közös nyomócsöves közvetlen befecskendezésnél) és valamennyi dízel-üzemanyagtípus és -minőség alkalmazása esetén (a biodízelt is ideértve) tisztábbak legyenek az injektorok és javuljon a motor működése. A lerakódások ellen védő, az égésjavító és a súrlódásmódosító adalékanyagok kombinációja jellemzően minden más üzemanyagtól megkülönböztethető, prémium minőségű és takarékos fogyasztást biztosító dízel üzemanyagok forgalmazását teszi lehetővé a töltőállomások kiskereskedelmi hálózataiban.

Adalékolási arány

Az Max Energie Premium terméket kifejezetten kétféle adagolásra fejlesztettük ki: A 450 ppm V/V (ml/m3) arány a kiemelkedően gazdaságos üzemanyag-fogyasztást, a 900 ppm (V/V) (ml/m3) arány pedig a lehető legnagyobb motorteljesítményt szolgálja, a (2-3 ponttal) magasabb cetánszám minden előnyével együtt. Az adalékolási arány végső beállítása az alapüzemanyag minőségétől és a célul kitűzött teljesítményszinttől függ.

A termék tulajdonságai és előnyei:

Az Max Energie Premium az alábbi, laboratóriumi körülmények között igazolt és motortesztekkel (köztük CEC F23-01 XUD9 <50% és CEC F098-08 DW10+Zn >-2% tesztekkel) megerősített előnyöket kínálja:

  • Tisztán tartja a befecskendező fúvókákat, miközben a jobb égés és a nagyobb hatékonyság érdekében megőrzi eredeti permet állagát az égéstérben. A már kialakult lerakódásokat elsősorban a 900 ppm arányban végzett adalékolás képes eltüntetni.
  • Megakadályozza, hogy a dízel injektor belsejében lerakódások jöjjenek létre (IDID, lakk-képződés).
  • Az adalékolás arányától függően akár 3%-kal is csökkentheti az üzemanyag-fogyasztást.
  • 450 ppm arány mellett 1-1,5 ponttal, 900 ppm arány mellett pedig 2-3 ponttal növeli a dízel üzemanyag cetánszámát.
  • Számottevően csökkenti a dízel üzemanyag – különösen a biodízel – habosodási hajlamát.
  • Megvédi az üzemanyagrendszert a korrózióval szemben, és fenntartja a víz és az üzemanyag szétválasztásának képességét.
  • Javítja a motor tartósságát és a jármű vezethetőségét, továbbá csökkenti a karbantartás költségét.

Az Max Energie Premium nem módosítja az üzemanyag egyéb tulajdonságait (hidegfolyási jellemzők, szín, emulzióképző képesség stb.), továbbá nem rontja a dízel üzemanyag kezelése során általában alkalmazott más adalékanyagok, illetve színezékek hatását.

Az Max Energie Premium felhasználható a „biomentes” dízel üzemanyagok, valamint a max. 10% FAME-t tartalmazó biodízel kezelésére.

A kép csak illusztráció, nem minden esetben fedi a valóságot.

A termék hivatalos leírásáról és gyártói jóváhagyásairól az alábbi dokumetumban olvashat: Letöltés

Az oldal tetejére